SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

05 Temmuz 2023 Çarşamba - 17:34




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu tarafından imzalanan protokol kapsamında her iki kurumun çeşitli projelerde ortak hareket etmesi için zemin hazırlandığı ifade edildi. Görüşmede ayrıca oda üyelerinin personel ve stajyer ihtiyaçlarının karşılanması, ihtiyaç duyulacak AR-GE araştırmaları için verilecek destekler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Turizmde daha iyi hizmet sağlanabilmesi için rehberlik, otel işletmeciliği gibi alanlarda üniversite bünyesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında da fikirler paylaşıldı. Avrasya Üniversitesi’nin kamuya yönelik yaygın eğitim ve sertifikasyon faaliyetlerinde TTSO’nun ilgili birimleriyle akademik iş birliği içinde olması da karara bağlandı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, şehirdeki tüm üniversitelerle iş dünyası olarak yakın çalışma içinde olmak istediklerini vurguladı. Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu da protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap