SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TRABZON’DAKİ YIKIMI GİZLEYEMEZSİNİZ!

TRABZON’DAKİ YIKIMI GİZLEYEMEZSİNİZ!

14 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:57




CHP Milletvekili Pekşen, AK Parti Trabzon Milletvekili Balta’nın açıklamalarını hedef alarak, “Trabzon’daki yıkımı gerçekleri çarpıtarak gizleyemezsin





 CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın açıklamalarına cevap vererek “Sayın Balta’nın söylediklerine bakınca Trabzon’dan değil de dünyanın gelişmişlik açısından ilk on şehrinin birinden bahsediyor sanabilirsiniz. Ama gerçek şu ki AKP’nin 16 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’nin en çok zarar gören şehri Trabzon’dur” dedi. “Trabzon, AKP iktidarı döneminde adeta büyük bir yıkıma uğratılmıştır” ifadelerini kullanan Pekşen, “Her yıl ortalama 500 bin turistin ziyaret ettiği Sümela Manastırı’nda bin yıldır düşmeyen taşlar şimdi düşmeye başlamış ve Manastır ‘taş düşüyor’ bahanesiyle kapatılarak Trabzonlular 2 milyar dolar gelirden mahrum bırakılmıştır. İşsizlik ve yoksulluk had safhaya varmıştır. İşkur’un alacağı 3 bin işçi için 15 bin kişi başvuru yapmıştır. Yatırım Adası yapacaklardı olmadı, Yat Limanı yapacaklardı o da yan yattı ve yalana battı zaten. Bunları geçtik Vakfıkebir’e Organize Sanayi Bölgesi yapacaklardı. OSB’nin yerinde inekler otluyordu eskiden şimdi oradaki otlar o kadar büyümüş ki inekler dahi otlayamıyor.” Pekşen, şöyle devam etti: “Sayın Balta, ne kadar çarpıtsa da gerçeklerin üzerini örtmeye çalışsa da Trabzon’un AKP eliyle 16 yıldır çok büyük çöküntü yaşadığı ve bölge liderliğini kaybederek adeta sıradan bir Anadolu şehri haline geldiği gerçeğini gizleyemez. 24 Haziran’da Trabzon artık bu basiretsiz yönetime TAMAM diyecek. İşte o zaman Trabzon tekrar eski ihtişamlı günlerine kavuşacak ve tekrar bir dünya kenti olacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap