SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Üniversite-oda iş birliği

Trabzon'da Üniversite-oda iş birliği

05 Aralık 2023 Salı - 13:49




Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkan Adayı Sinan Koç, beraberindeki heyet ile KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti.





Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkan Adayı Sinan Koç, beraberindeki 15. Dönem Yönetim Kurulu Adayları; Tuba Uçak Ersoy, Hamdi Kuleyin, Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Karabacak, Serdar Taşdemir, Süleyman Açar ve Ahmet Aziz Güzel ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, üniversite-oda iş birliği, seminer programları, öğrencilere sağlanacak eğitim, mesleki deneyim paylaşım etkinlikleri, teknik gezi faaliyetleri, ulusal/uluslararası sempozyum çalışmaları, mesleki eğitim faaliyetleri ve gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, kendisinin de bir Makine Mühendisi olduğunu hatırlatarak, “Her meslek grubunda olduğu gibi Makine Mühendisleri arasında da önemli bir dayanışma var. Malumunuz mühendisler daha çok ürün odaklı, çıktı odaklıdır. Dolayısı ile yaptığı işlerle daha çok ön plana çıkarlar. Bu doğrultuda çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. 



 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap