SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da değişimi olabilir!

Trabzon'da değişimi olabilir!

01 Kasım 2017 Çarşamba - 08:11




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, istifa eden Belediye Başkanlarının ardından Trabzon için “Değişimde söz konusu olabilir. Ben olmazsam, gerisi





BELKİ DÜŞÜNÜLMEMİŞTİ

■ İstanbul, Ankara, Bursa, Düzce ve Balıkesir Belediye Başkanlarının istifasının ardından Trabzon yerelini değerlendiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Biz bir ekibiz. Bu ekibin temelinde iki şey var biri parti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan diğeri de parti disiplinimiz. Cumhurbaşkanımızın, partinin genel başkanı olmasıyla bu kadar yeniliklere imza atacağı belki düşünülmemişti” dedi.

TRABZON’DA KONUŞULUR

■ Revi, “Böyle bir süreçte bizim için de ‘gidecek, gelecek’ yorumları yapılmasını anlayışla karşılıyorum. Bu hareketlilik sürecinde Trabzon ayağı da tabi ki konuşulur. Hatta bir değişimde söz konusu olabilir. Ben olmazsam, gerisi tufan anlayışı bizde olmaz. Ama şuan İlçe Başkanlarımız veya Büyükşehir Belediye Başkanımızla ilgili tasarruf söz konusu değil. Görevimizin başındayız” ifadelerine yer verdi.

Meryem Akgün


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap