SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Çömlekçi tünelinde çalışma! Karayolları uyardı

Trabzon'da Çömlekçi tünelinde çalışma! Karayolları uyardı

15 Mart 2024 Cuma - 11:23




Karayolları, Trabzon'da Çömlekçi tünelindeki çalışma ile ilgili uyarıda bulundu.





Türkiye'nin dört bir yanında devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, sürücülerin daha dikkatli olmalarını ve trafik işaretlerine uymalarını gerektiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün en güncel yol durumu bültenine göre, birçok bölgede trafik akışı etkileniyor.

TEM Otoyolu'nda Kandıra-Doğu İzmit kavşakları arasında yer alan Alikahya bölgesindeki alt geçit yapımı sebebiyle, İstanbul yönünde hareket halinde olan sürücülerin sol şerit yerine diğer şeritleri kullanmaları gerekiyor. Uşak çevre yolunda ise yapım çalışmaları nedeniyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünde iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Kütahya ve Afyonkarahisar'ı bağlayan yolun başlangıç kısmında yürütülen çalışmalar, sürücüleri servis yollarına yönlendiriyor. Ankara-Niğde Otoyolu'nda Emirler Kavşağı'nda bakım ve onarım faaliyetleri, her iki yönde de sağ şeritlerin kullanıma kapanmasına yol açıyor.

Tarsus-Adana güzergahında, Çukurova Bölgesel Havalimanı'na erişimi sağlayacak yeni bağlantı yolunun inşası, Yenice Kavşağı mevkiindeki trafik akışını kısıtlıyor. Trabzon ve Akçaabat'ı birbirine bağlayan Beşikdüzü-Trabzon yolunun bir bölümünde, Trabzon Tüneli'nde aydınlatma sistemi üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle trafik tek şeritten ilerliyor.

Samsun-Ordu yolundaki Ünye çevre yolunda, Yunus Emre Tüneli'nin bakım ve onarımı için trafik diğer tünel aracılığıyla iki yönlü sağlanıyor. Seydikemer-Söğüt yolu ve Elazığ-Malatya güzergahındaki çalışmalar da sürücülerin dikkatini gerektiriyor. Pazaryolu-Erzurum yolunda ise heyelan önleme çalışmaları sürerken, trafik servis yolundan devam ediyor.


Karayolları Genel Müdürlüğü, tüm sürücüleri yavaş hareket etmeye, işaret ve işaretçilere uymaya ve güzergahlarında gerekli önlemleri almaya çağırıyor. Güvenli bir yolculuk için bu uyarılar hayati önem taşımaktadır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap