SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da bir mahallede daha doğalgaz vanaları açıldı!

Trabzon'da bir mahallede daha doğalgaz vanaları açıldı!

29 Temmuz 2021 Perşembe - 15:54




Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde doğalgaz aboneliğini başlatan Abdülkerim Kaya'nın evinde ilk gaz açımını gerçekleştirdi.





Kaşüstü Mahallesi'nde yaklaşık 1500 konut ve işyerine kapsayacak doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarının tamamlanması ve ilçeye gaz getiren ana hat bağlantısının yapılmasının ardından, evinin önüne doğalgaz kutusu getirilen vatandaşlara abonelik çağrısı yapılmıştı. Abonelik işlemlerini tamamlayan Abdülkerim Kaya isimli vatandaşın evinde ilk gaz açımı Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve AKSA Karadeniz Doğalgaz yetkililerince gerçekleştirildi. Başkan Bıyık, doğalgazın Kaya ailesi ve tüm mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

Kaşüstü'de 1500 işyeri ve konutun doğalgaz kullanımına hazır olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, "Kapısının önüne doğalgaz getirilmiş olan hemşehrilerimizden ricamız, bir an evvel abonelik işlemlerini tamamlayarak doğalgaz kullanımına başlamalarıdır. Yeni şebeke inşa çalışmalarına da hızla devam ediliyor. İnşallah kısa zamanda tüm Kaşüstü'nde şebeke çalışmaları tamamlanmış olacak ve Sancak Mahallemizde çalışmalar başlayacak. Yomra'mızın merkez mahallelerini doğalgaz konforu ile buluşturmaya kararlıyız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap