SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon turizmi için flaş sözler! “Önümüzdeki sezon için endişelenmemiz gerek”

Trabzon turizmi için flaş sözler! “Önümüzdeki sezon için endişelenmemiz gerek”

24 Ağustos 2023 Perşembe - 15:13




TTSO Başkanı Erkut Çelebi Trabzon Turizmi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTAO) Başkanı Erkut Çelebi, “Turizm konusunda önümüzdeki sezon için endişelenmemiz gerek” dedi.

TTSO’da gerçekleştirilen toplantıda sorulan turizm sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Çelebi, “Turizm konusunda önümüzdeki sezon için endişelenmemiz gerek. Bu sezon hazırlık yapamadık. Bazı kararların daha önce alınması gerekirdi. Eylül-Ekim ayı içinde master planı yapacağız. Üniversite öncülük yapsın dediler. Önceki Valimiz daha profesyonel yapalım ve daha sağlıklı olsun dedi. Bu konuda tecrübeli ve master planı yapacak özel bir firma arıyoruz.” şeklinde konuştu.

“KOMİSYONCULARI AYIKLAMAMIZ GEREKİYOR”

Arapça bilen komisyoncuların zarar verdiğini vurgulayan Çelebi, “Trabzon için turizm çok önemli. Kayıt dışı ve komisyoncuları aradan çıkarmamız gerek. Arapça bilen, Suriye ve Ürdün bölgesinin insanları, komisyoncular zarar veriyor. Ayıklamamız gerek. Oturup konuşmak gerek. Trabzon için turizm önemli, master planı yapacağız.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap