SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon fuarlarla dünyaya açılacak

Trabzon fuarlarla dünyaya açılacak

06 Ağustos 2023 Pazar - 12:34




TTSO Başkanı Erkut Çelebi, "Fuarlarla üyelerimizin dünyaya açılmasını ve iş kapasitelerini artırmasını hedefliyoruz" dedi.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, oda üyelerinin dünyaya açılması ve iş kapasitelerini artırması için fuarlara özel önem verdiklerini belirterek, "Dünyanın dört bir köşesindeki her sektörden fuara üyelerimizin katılması ve ürünlerini tanıtması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

trabzon-fuarlarla-dunyaya-acilacak.jpg

Fuar organizasyon şirketi Leipziger Messe Türkiye Temsilcisi Murat Altınova, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve diğer ilgililerle görüştü. Altınova, çeşitli sektörlerde düzenlenmesi planlanan fuarlarla ilgili detaylı bilgi verdi.

"ÜYERİMİZİN FUARLARA KATILIMINI BEKLİYORUZ"

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, oda üyelerinin dünyanın dört bir yanındaki fuarlara katılması için organizasyonlar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Gerek oda olarak uyguladığımız projeler kapsamında verilen destekler gerekse diğer organizasyonlarla üyelerimizi sürekli uluslararası fuarlara götürmeye çalışıyoruz. Gıda, inşaat, teknoloji, turizm, sağlık turizmi, tıbbi cihaz ve ekipman, yapı malzemeleri sektörlerinde fuarlara katılım sağladık. En yakın fuar organizasyonumuz 6-11 Ekim tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek olan Anuga Gıda Fuarı. KOSGEB desteğiyle düzenlenecek bu fuara da ilgili sektörlerdeki üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Yine 2023 ve 2024'te birçok fuara katılım sağlamayı amaçlıyoruz. Üyelerimizin odamızın duyurularını takip etmeleri ve başvurmalarını, ilgili arkadaşlarımızdan detaylı bilgi almalarını bekliyoruz" dedi.


trabzon-fuarlarla-dunyaya-acilacak-001.jpg

"İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ İLE YENİ KAPILAR AÇILIYOR"

Başkan Çelebi, TTSO üyelerinin dünyaya açılmasına ve iş kapasitelerini artırmasına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu anlamda uluslararası fuarlara özel önem veriyoruz. Tüm üyelerimizi de bu fuarlara katılmaya davet ediyoruz. Fuarlar özellikle sektördeki gelişmelerin incelenmesi, yeni üretim tekniklerinin öğrenilmesi ve yeni iş birliklerinin geliştirilmesi için çok faydalı olmaktadır. Bakış açımızın değişmesi, dünyaya entegre olmak için de önemli fırsatlar yaratmaktadır. Ayrıca bu fuarlarda organize ettiğimiz ikili iş görüşmesi etkinlikleri de üyelerimize yeni iş fırsatları konusunda kapılar açmaktadır" diye konuştu.

Başkan Çelebi, Trabzon'da da fuar düzenlemek için alan araştırmalarının sürdüğünü ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap