SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da, “Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı

Trabzon’da, “Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı

07 Kasım 2023 Salı - 10:22




Trabzon’da, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) işbirliğinde, 10 Kasım 2023 Cuma günü ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı gerçekleştirilecek.





Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı Trabzon’da, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu (Varlıbaş AVM yanı) 10 Kasım Cuma Saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahar Yalın’ın “Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi” konusunda sunum yapacağı programda, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek “Dijital İçerik Üretimi” konulu sunum yapacak.

Programda ayrıca TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa “Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı”,  Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü, Gazeteci Muhammet Kaçar “Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi”, Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) Hukuk Danışmanı Avukat Cüneyd Altıparmak ise “İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif” konularında sunumlar gerçekleştirecek.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği Başkanı Hasan Yavuz Bakır, programa Trabzon’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve medya mensuplarını davet etti.

Öte yandan programı Ayrıca Anadolu Yayıncılar Birliği, Birlik Haber Ajansı (BHA) ile İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu da destekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap