SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da narkotik operasyonu!

Trabzon’da narkotik operasyonu!

08 Kasım 2023 Çarşamba - 11:06




Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında icra edilen "Sokak Operasyonlarına" bir yenisi daha eklendi.





Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından, 06-08.11.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirlik- leri ve Çaykara İlçe Emniyet Amirliğince adli makamlardan alınan arama kararına, talimatına istinaden Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında bir operasyon daha gerçekleşti. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “53 adet Ecstasy Hap, 17 adet Sentetik Ecza, 26,44 gr. Kubar Esrar, bir miktar metamfetamin, bir miktar tütünle karışık Esrar, 3 adet Uyuşturucu kullanımına yarayan Cam Düzenek,
1 adet Ruhsatsız Tabanca ve tabancaya ait 1 adet Şarjör ele geçirilmiştir. Düzenlenen sokak operasyonlarında 14 şahıs hakkında işlem başlatılmıştır. Zehirle Mücadelemiz Karalılıkla Devam Edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABER:SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap