SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da ilk kez yapılan Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası nefes kesti

Trabzon’da ilk kez yapılan Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası nefes kesti

19 Şubat 2021 Cuma - 15:11




Çaykara ilçesine bağlı Haldızen Yaylası’nda gerçekleştirilen Dağ Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi





Trabzon  2021 Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Üniversitesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından bir süre önce imzalanan protokol çerçevesinde, Dağ Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası, Trabzon’un Çaykara İlçesi Haldızen Yaylası’nda gerçekleştirildi. Trabzon’da ilk kez organize edilen şampiyona, sporcuların yanı sıra doğaseverlerden de büyük ilgi gördü.

Şampiyona, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala, Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bektaş, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ayan ve çok sayıda sporcu katıldı. Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da ayrıca teşekkür eden Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Başar, “Genç sporcularımız Başkanımız Murat Zorluoğlu sayesinde buradan mutlu ayrılıyorlar. İlk defa bu bölgede yapılan etkinlikte bizleri yalnız bırakmadılar. Kendisine özellikle yürekten teşekkür etmek istiyoruz” dedi. iyi bir organizasyonun olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala da dereceye giren sporcuları kutladı.

Yarışmada dereceye giren sporcular ve kategorileri şu şekilde;

BÜYÜK ERKEKLER

1. Ali Osma
2. Emirhan Koç
3. Miraç Gülrak

BÜYÜK KADINLAR

1. Yeliz Esen
2. Gülşah Burcu Akpınar
3. Dilara Yılmaz

U20 ERKEKLER

1. Dorukan Kömür
2. Ertuğrul Kaan
3. Vahit Arıklı








Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap