SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da Gün Batımı Fotoğraf Sergisi açıldı

Trabzon’da Gün Batımı Fotoğraf Sergisi açıldı

27 Ağustos 2020 Perşembe - 10:55




Ortahisar Platformu tarafından 20-24 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılan "Trabzon'dan Gün Batımı" konulu fotoğraf yarışmasında ödül kazanan ve sergilemeye değer bulunan 35 eser düzenlenen sergiyle Trabzonlularla buluştu.





Ortahisar Platformu tarafından 20-24 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılan "Trabzon'dan Gün Batımı" konulu fotoğraf yarışmasında ödül kazanan ve sergilemeye değer bulunan 36 eser, düzenlenen sergiyle Trabzonlularla buluştu. Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül töreni ve sergiye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Ortahisar Platformu tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sergisi bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde açıldı. 

Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak, “En büyük mücadelemiz çocuklarımızın eğitim ve iş hayatı başta olmak üzere bu şehirde yaşamayı kalitede sürdürebilmeleri için gayret ediyoruz. Şehrimizin hizmet be yaşam kalitesini artırmak amacımız” ifadelerini kullandı.




Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Nispeten genç ama önemli hedefleri olan bir platform. Ortahisar’a çok çok önemli hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Trabzon gerek tarihi gerek kültürel zenginlikleriyle çok çok bilinen takdir edilen ve ziyaret edilen bir şehir. 7 / 18 Böyle bir şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren şehrin gelişmesine katkı noktasında iş birliği içerisindeyiz. Ortahisar Platformu’na yürekten başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap