SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da Dekodent hizmete girdi!

Trabzon’da Dekodent hizmete girdi!

16 Temmuz 2022 Cumartesi - 16:00




Trabzon’da Melih Ateş ve Hasan Alp ortaklığında kurulan İmplant Ortodonti ve Estetik Diş Hekimliği (DEKODENT) bugün yapılan açılışla hizmete başladı.





Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi’nde yer alan Dekodent'in açılışına Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve davetliler katıldı.

Firma ortaklarından Melih Ateş, “Çene cerrahisi, protez diş tedavisi, çocuk diş tedavisi, ortodondik diş tedavi uygulamalarında hizmet veriyoruz. Modern bir ortamda her türlü cihaz ve ekipmana sahip yeni kliniğimiz. Erimi, ulaşımı gayet kolay. Otopark imkanımız, geniş kliniklerimiz mevcut. Bu şekilde şehrimize, bölgemize, ülkemize hizmet vermek istiyoruz. Özellikle sağlık turizmi alanında da hizmet yapmak istiyoruz. Bu amaçlarla kliniğimizi kurduk. İnşallah güzel bir sağlık hizmeti sunmak bize nasip olur” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap