SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir'e Saral bombası

Trabzon Büyükşehir'e Saral bombası

02 Ekim 2018 Salı - 10:51




Trabzon’da ‘AK Parti’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı kim olur?’ sorusu cevap ararken Cumhurbaşkanı danışmanlarından Oktay Saral bombayı patlattı,





Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adayları bir bir vitrine çıkmaya başladı. Of Belediye Başkanlığı döneminde başarılı işlere imza atan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile milletvekili adayı olarak İstanbul milletvekili seçilen, ardından ise Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı görevine getirilen Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı. Trabzon’da başarılı işlere imza atacağının altını çizen Saral, “Bilindiği üzere yerel yöneticilikten gelen biriyim. Ben her zaman ülkeme ve kentime hizmet etmek çalıştım. Bundan sonra da Trabzon için sahaya iniyorum. Trabzon’u şahlandırmak, hak ettiği yere getirmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağız” dedi.

Önümüzdeki günlerde ekibi ile birlikte Trabzon’a geleceğini bildiren Saral, “Maalesef bugün Trabzon’umuz hak ettiği yerde değil. Biz bu güne kadar ilimize hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bayrağı devralıp Trabzon’u zirveye taşımak için çalışacağız” dedi.

■ Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap