SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi koltuğunda kimliği belirsiz misafir

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi koltuğunda kimliği belirsiz misafir

12 Haziran 2020 Cuma - 12:12




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde misafirler için ayrılan yere oturmak yerine millet iradesi ile seçilen meclis üyelerinin yerine oturan kimliği belirsiz şahıs, millet iradesini çiğnedi.





Karadeniz Gazete // Meryem AKGÜN // Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı. Meclisin dün ki oturumunda 2019 yılı faaliyet raporu ve 2019 mali yılı bütçe hesabı gibi önemli gündemler müzakere edildi.

İlçe belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin söz alıp katkı sunduğu toplantıda kimliği belirsiz bir misafirin oturduğu yer dikkat çekti. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Gözde Atasoy Koç’un akrabası olduğu öğrenilen kimliği belirsiz şahıs, mecliste meclis üyeleri için ayrılan yere oturarak lakayıt tavırlar sergiledi. Kot pantolon ve tişörtü ile geldiği mecliste misafirler için ayrılan yere oturmak yerine millet iradesi ile seçilenlerin yerine oturan şahıs meclis üyesi edası ile oturduğu koltukta fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.






Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi bugüne kadar kimleri kimleri ağırladı. Fakat daha önce meclise misafir sıfatı ile gelen hiç kimse millet iradesine bu denli saygısızlık yapmadı. Herkes yerini ve haddini bilerek misafirler için ayrılan bölüme oturdu. Öte yandan AK Partili Meclis Üyesi Gözde Atasoy Koç’un yanında oturan şahıs hakkında hiçbir meclis üyesinin bilgisi olmadığı gibi meclis üyeleri durumun yanlış olduğunu da dile getirdiler.


 
Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap