SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon bu soruya cevap arıyor... Otogarın sahibi kim olacak?

Trabzon bu soruya cevap arıyor... Otogarın sahibi kim olacak?

Karadeniz Özel

06 Kasım 2022 Pazar - 12:47




Trabzon Büyükşehir belediyesi tarafından 17 dönümlük alan 565 Milyon TL bedel ile ihaleye çıkarılmış ama ihaleye katılan olmayınca ertelenen eski otogar sırra kadem bastı.





OTOGARI KİM ALACAK?

Trabzon’da yeni otogar inşaatı yükselmeye devam ederken ihalede alıcısı çıkmayan eski otogarın durumu belirsizliğini koruyor. Ertelenen ihale sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu” Oturup bir karar vereceğiz” demişti. O gün bugün bir otogar satışı sessizliğe bürünürken  otogar ‘kime verilecek’ sorusu üzerinde çeşitli iddialarda gündeme gelmeye başladı.

ZORLUOĞLU NE DEMİŞTİ…

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda ”Yürüttüğümüz projelerin finansmanı için kaynak bulmalıyız, bu kaynak şekillerinden bir tanesi de var olan gayrimenkullerin değerlendirilmesi. Mevcut otogar alanını da bu şekilde düşündük. Orası ile ilgili zaten Belediye Meclisinde karar almıştık.”İfadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap