SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tonya'da Karar Beşel'den yana

Tonya'da Karar Beşel'den yana

01 Aralık 2023 Cuma - 13:47




Trabzon Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel yeni yapılacak yeral seçimlerinde en önde çıkan isimi.





Trabzon Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel özellikle 26. ve 27. Dönem -Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Trabzonlu bakanlarla olan iyi ilişkileri sayesinde Tonya'ya ciddi hizmetler getirmiş ve ilçenin bir çok sorununu çözmüştü.



YILLARDIR RAFTA BEKLEYEN PROJELER HAYATA GEÇİRİLDİ

Başkan Beşel döneminde yıllarca konuşulan ancak yapılamayan bir çok proje yapıldı, başarılamayan başarıldı. Mülkiyeti Hazineye ait olan eski Jandarma yeri arsası (1253,81m2), Belediyenin talebi üzerine Milli Emlak Genel Müdürlüğünce " ticari amaçla kullanılmaması, üçüncü kişilere ticari veya gayri ticari amaçla kullandırılmaması, kamunun kullanımına açık tutulması" kayıt ve şartıyla Tonya Belediyesine tahsis edilerek Tonya halkına kazandırıldı.


OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Başkan Beşel ; "Belediyemizce Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan temin edilen hibe ve kredi ile altı otopark, üstü kent parkı olacak şekilde bir proje hayata geçirilerek Tonya halkının hizmetine sunuldu. Bu proje ile İlçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış oldu.''




İLÇE MERKEZİNDE 'ÇEVRECİ SOKAKLAR' PROJESİ

Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL ''Çevreci Sokaklar'' projesi kapsamında tek tip tente çalışmamızın renk seçimi konusunda sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz anket sonucuna göre kıymetli halkımızın tercihi KAHVE rengi olmuştu ve bizde halkımızın belirlediği gibi tentelerimizi düzenledik.



YENİ PAZARYERİ İLE PAZAR YERİ SORUNU KALICI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL;İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan pazaryeri sorunu kalıcı olarak çözüyoruz.Çalışmalarına başlanılan otopark, kapalı pazaryeri ve Gençlik Merkezi inşaatımızın bitmesiyle birlikte bir çok sorun çözüme kavuşmuş olacaktır. Büyükşehir Belediyemize, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Vekilimiz Sayın Salih CORA'ya ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

HABER:BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap