SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TİSKİ'den su faturası açıklaması! Hangi faturalar ertelendi?

TİSKİ'den su faturası açıklaması! Hangi faturalar ertelendi?

15 Nisan 2020 Çarşamba - 13:51




Trabzon’da TİSKİ’den su faturası açıklaması geldi...





Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü2nden yapılan açıklamada, su faturaların ödeme tarihlerinin ertelendiğini belirtildi. Sayaç okuma işlemlerinin durdurulduğu belirtilen açıklamada, Nisan dönemi faturalarının Şubat ayı faturalarının %70’i oranında olduğu ve yapılan tüm uygulamaların Nisan öncesini kapsamadığı belirtildi.

TİSKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

COVİD-19 tedbirleri kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karara göre, konutlarda 2020 yılı Nisan dönemine ait düzenlenen faturalar; Şubat ayı fatura tutarının %70 oranında olup; virüs tehdidi ortadan kalkınca yapılacak ilk sayaç okuma işlemi ile birlikte düzenlenecek faturalarda mahsuplaşma işlemi yapılacaktır.

Bu süreçte hiçbir abonemizin borcundan dolayı suyu kesilmeyecektir.

Abonelerimize daha önce 15 gün vadeli fatura düzenlenirken, COVİD-19 nedeniyle Nisan ayı faturaları için bu süre TİSKİ Yönetim Kurulu Kararı ile Mayıs ayının son haftasına kadar uzatılmıştır.


Nisan ayı öncesi faturalar tüm bu uygulamaların kapsamı dışında olacaktır.

Bazı basın yayın organlarında yer alan bu yöndeki haberler tamamen asılsızdır. Vatandaşlarımızın itibar etmemeleri önemle rica olunur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap