SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Süleyman Pulat: Asla Kabul Etmeyeceğiz

Süleyman Pulat: Asla Kabul Etmeyeceğiz

23 Nisan 2024 Salı - 16:41




Erzincan-Trabzon demiryolunun Rize İyidere’ye kaydırılması girişimlerini Yeniden Refah Partisi olarak tepkiyle karşılıyoruz.





Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak Diyoruz ki “Tam 15 yıldır Erzincan-Trabzon demiryoluyla yatıp kalkıyoruz. Şimdi demiryolu Erzurum üzerinden Rize lojistik merkezine bağlanmak isteniyor. Trabzon olarak buna rıza göstermeyeceğiz. Trabzon ne yazık ki hak ettiği yatırımları bir türlü alamıyor. Yıllardır aldatılıyor. Her seçimde ‘İhale ediliyor, ihale aşamasında’ denip seçim öncesi vatandaş kandırılıyor. Şu manzaraya bakar mısınız? Demiryolunun Erzurum-Rize güzergahını çalışıyormuşlar. Rize Milletvekili ‘Demiryolunu da aldık’ diye müjde veriyor. Önce lojistik merkezi gitti, şimdi de demiryolu gidiyor.

Madem öyleydi bunu 31 Mart seçimlerinden önce neden söylemediniz? Bu şehre ve kandırılan bu insanlara yazık değil mi? Demiryolunun Trabzon’dan Rize’ye kaydırılmasını asla kabul etmeyeceğiz. Lojistik merkez Trabzon’dan alınıp Rize’ye verildi. Trabzon’a da Arsin Yatırım Adası sözü verildi. Şimdi ise Rize’deki lojistik bitmek üzereyken Arsin Yatırım Adası’na para yok deniyor. Rize’ye de yapılsın. Giresun’a da yapılsın. Ama Trabzon’a da yapılsın. Trabzon’dan alınıp başka yere verilmesin. Şimdi de Erzincan Trabzon demiryolu Rize’ye kaydırılmak isteniyor. Bunu hiçbir zaman kabul etmeyecek ve Trabzon halkıyla birlikte hareket edeceğiz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap