SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sporun bir numarası…GNC Fitness Hizmette

Sporun bir numarası…GNC Fitness Hizmette

15 Mayıs 2019 Çarşamba - 11:58




Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde GNC Fitness, yoğun katılımın yaşandığı törenle hizmete açıldı.





Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde GNC Fitness, yoğun katılımın yaşandığı törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen açılış programına Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Yomra Belediyesi eski Başkanı İbrahim Sağıroğlu, spor camiası ve vatandaşlar katıldı. 

Fitness salonun açılış kurdelesini kesen Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi spora yönlendirmek en büyük amaçlarımızdan birisi. Yomra’mızda da spor alanların artması bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.




Açılışa katılan Yomra Belediye eski Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Dönemimiz de her zaman spora öncelik verdik, vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından açılışa katılan davetliler GNC Fitness’i gezerek, spor aletlerini incelediler.

GNC Fitness iş yeri sahipleri Yavuzer Çakır,Hüsnü Genç ve Eyüp Genç açıklamada bulunarak’’Trabzon’un spor potansiyelini biliyoruz.Biz de Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir salon açtık. Bu salonumuzda sadece Fitness değil,Boks,Kickboks,Plates ve Zumba sporları antrenör eşliğinde yapılacak. Tüm Trabzon halkını davet ediyoruz’’dediler.





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap