SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sokağa çıkma yasağında da Karadeniz kapınızda

Sokağa çıkma yasağında da Karadeniz kapınızda

Karadeniz Özel

20 Nisan 2020 Pazartesi - 09:45




Sokağa çıkma yasağında da gazetemizi okurlarımızla buluşturduk





Telefon, mail ya da sosyal medyadan bize ulaşan okurlarımıza kapı kapı dolaşarak gazetemizi dağıttık. Yüzlerindeki gülümsemeyle mutlu olduk

Ekmek gibi, su gibi, gazetelerine ulaşmaktan mutlu olan okurlarımız “Bizi gelişmelerden haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz” dediler.

AMİRAL GEMİ

Her fırsatta ‘Karadeniz Türk basınının amiral gemisidir’ diyoruz. Bunu söylerken de abartmıyoruz. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde olan okurlarımızı gazetelerinden mahrum bırakmamak için bir karar aldık. Bugüne kadar gazetemizi sahiplenen okurlarımızın kapılarına kadar giderek tek tek Karadeniz’i dağıttık. Karadeniz’in temsilcileri ve çalışanları okurlarımıza gazetelerini ulaştırmak için adeta seferber oldular. 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gazetelerinin, kapılarına kadar gelmesinden mutlu olan okurlarımız, “Böyle günlerde bizleri haberlerden mahrum bırakmayan, gazetemizi kapımıza kadar getiren Karadeniz gazetesine teşekkür ediyoruz” dediler. Bilinmeli ki, sizler var oldukça biz kaliteli gazete yapmaya ve her ortamda size ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu bir hizmet değil bizim için vazife.








Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap