SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Para yoksa ameliyat yok!

Para yoksa ameliyat yok!

29 Kasım 2017 Çarşamba - 07:36




Geçtiğimiz yıl vatani görevini yaptığı sırada yanlışlıkla temizlik malzemesi içen Ordulu Mustafa Kuzdere, yaşam savaşı veriyor. 13 aydır İstanbul’da t





GÜÇLERİ YETMİYOR

2016 yılında Bingöl 49’uncu Komanda Tugayı’nda vatani görevini yaptığı sırada su yerine temizlik malzemesi içen Ordulu Mustafa Kuzdere, yaşam savaşına devam ediyor. Organları zarar gördüğü için ağır ameliyatlar geçiren Kuzdere’nin tedavisi 13 aydır devam ediyor, ancak ailesinin dayanacak gücü kalmadı.

8 AMELİYAT GEÇİRDİ

İnşaat işlerinde çalışan baba Dursun Kuzdere maddi güçlerinin olmadığını belirterek yardım çağrısında bulundu. Oğlunun hayati tehlikesinin devam ettiğini kaydeden baba Kuzdere, “Şu an akciğeri açık. Oradaki yemek borusu kaçak yapıyor. İçtiği ve yediği her şey oradan çıkıyor. Burada 8 sefer ameliyata alındı. Şu an yine ameliyat olacak ama paramız yok” dedi.

GÜCÜMÜZ KALMADI

Oğlunun rahatsızlığı süresi boyunca yetkililerden destek göremediğini belirten Kuzdere, “Ben inşaat çalışanı bir insanım. 13 aydan beri de çalışmıyorum. Çünkü evladımla ilgilenmek zorundayım. Ancak maddi gücümüzde buna yetmiyor. Sağdan soldan aldığımız borç paralarla idare etmeye çalışıyoruz. Biz yardımsever insanlardan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap