SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Papatya falı açıyorlar!

Papatya falı açıyorlar!

03 Kasım 2017 Cuma - 08:10




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hakkında çıkan ‘istifası istenecek’ iddialarına cevap vererek, “Bu iddiayı ortaya atanla





KİMSE KULAK ASMASIN

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, istifası istenecek belediye başkanları arasında isminin geçtiği iddiaları üzerine konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu, görevinin başında olduğunu belirterek, “Bu konuda resmi bir söylemle karşılaşmadık. Herkes Türkiye’deki birçok belediye başkanı için bu tarz iddialarda bulunuyor. Vatandaşlarımız bu iddialara kulak asmamalı. Bu iddiaları ortaya atanlar papatya falı açıyorlar” dedi.

PROJELERE YOĞUNLAŞTIK

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini de belirterek, “Biz Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak Gülcemal Projesi, Botanik Projesi, ana su isale hatları, atık suların ana kanallarının yapılması, kentsel dönüşümler gibi çalışmalara yoğunlaşmış durumdayız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için görevimizin başındayız” diye konuştu.

Gümrükçüoğlu’nun, Genel Yayın Yönetmenimiz Miraç Özağcı ve Bölge Haberler Müdürümüz Selahattin Özcan’a açıklama yaptığı buluşmada İl Başkanı Revi de yer aldı...

BU SÜREÇ TAMAMLANDI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise konu ile ilgili, “Vatandaşların talepleri üzerine, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin kararları neticesinde bazı belediyelerimizde değişimler yaşandı. Bu süreç şimdilik tamamlanmış durumda. AK Parti teşkilatı olarak gündemimizde belediye başkanlarının istifası söz konusu değil” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap