SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Osman Nuri Ekim; 'Büyükşehirle koordinasyon kuraca

Osman Nuri Ekim; 'Büyükşehirle koordinasyon kuraca

14 Mart 2019 Perşembe - 09:00




Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’den gazetemize ziyaret...





Akçaabat’ı yaşam alanına çevirecek projelerle geldiklerini kaydeden Ekim, “Projerlerimiz için büyükşehirle koordinasyonu üst düzeye çıkaracağız. Akçaabat’ın sahili yaşam alanı olacak” dedi.

AK Parti’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ifade eden Ekim, sivil toplum örgütlerinden mahalle ziyaretlerine kadar tüm kurumları ara vermeden ziyaret ettiklerini söyledi. Hedeflerinin gönüllere girmek olduğunu kaydeden Ekim, “Gayretimizle vatandaşın hizmeti için geliyoruz” dedi.

ÇEVREYE DUYARLI BELEDİYE

Akçaabat için birçok projeleri olduğundan bahseden Ekim, “Projelerimiz için Büyükşehir Belediyesiyle koordinasyonumuzu en üst düzeye çıkaracağız. Sahillerimizde önemli düzenlemeler yapacağız. Sahilde plajlarımızı ve bisiklet yollarımız olacak.Akçaabat’ın sahili yaşam alanı olacak. Mesleğimin de avantajıyla çevreye duyarlı bir belediye olacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap