SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere kutlama yemeği

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere kutlama yemeği

23 Kasım 2023 Perşembe - 12:54




Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, okul kurum yöneticileri ile Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenledikleri yemekte bir araya geldi.





Ortahisar'da görev yeri değişen, ilçe dışı okullara giden ve emekli olan okul müdürlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından plaket takdim edildi.

"BİRLİKTE BÜYÜYEN VE GÜÇLENEN BİR AİLEYİZ"

Karakaş yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Öğretmenliğe en çok yakışan duygu vefadır. Sizler çocuklarımıza vermiş olduğunuz hizmetler ve onların geleceğine giden yoldaki yol arkadaşlığınızla kıymet biçilemeyecek değerlerimizsiniz. Emekli olan meslektaşlarımız da bu mesleğin onurunu ömür boyu taşımaya devam edeceklerdir. Bu duygu birlikteliğimizle eğitim ailemizin temel direği olan tüm öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimi gönderiyor öğretmenler günümüzü kutluyorum. Her zaman önceliğimiz olan meslektaşlarımızı okullarında ziyaret etmeye, fikirlerini hayata geçirmek için yanlarında olmaya ve onlarla yol almaya devam edeceğiz. Biz birlikte büyüyen ve güçlenen bir aileyiz"

ortahisardan-ogretmenlere-yemek1-001.webp


ortahisardan-ogretmenlere-yemek2-001.webp

ortahisardan-ogretmenlere-yemek3-001.webp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap