SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar’da koltuk ortada kimin nefesi kuvvetli ise hayırlı ola…

Ortahisar’da koltuk ortada kimin nefesi kuvvetli ise hayırlı ola…

21 Şubat 2024 Çarşamba - 09:39




Ortahisar’a “Belediye Başkan adayınız kim?” diye sorduk… Dikkat çekici yanıtlar aldık





Partililer yerel seçim çalışmalarında hız kazandı, vatandaş ne düşünüyor, kimi başkan olarak görmek istiyor? Gelin hep beraber bakalım…

Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar 86 mahalleden oluşmaktadır. Merkezi konumu, gelişimi ve büyümesi ile oldukça dikkat çeken Ortahisar’da yaklaşan 31 Mart Mahalli ve İdareler  Seçimi için belediye başkanlık koltuğunda kimi görmek istediklerini halka sorduk. Karadeniz mikrofonunu uzattığımız ilçede ilgi çekici cevaplar aldık.

İşte Ortahisar halkının görüşleri:

MUSTAFA AKGÜN: 
TECRÜBELİ VE DONANIMLI

Ergin Aydın’ı görmek isterim. Ben Ak Partiliyim ve partimin arkasındayım, sonuna kadar destekliyorum. Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğunda Ergin Aydın’ı görmek isteriz. Kendisi zaten bu işi bilen tecrübeli birisi, donanım ve bilgisi ile Trabzon’a, Ortahisar’a çok şey katacağına inanıyorum.

AHMET YILDIRIM: İYİ BİR HİZMET İÇİN ERGİN AYDIN

Ergin Aydın demek istiyorum ben. Ortahisar’da belli başlı çalışmalar devam ediyor bunları tamamlayacak ve güven veren bir başkan adayı kendisi. Eksiklerimizde mevcut ilçede yine bunlara da dokuna bilecek ve çok şey katacağına inandığım biri. İyi bir hizmet için Ergin Aydın diyorum ben, kendisini de sonuna kadar ailecek destekliyoruz.

FİKRET YÜCEL: GÜVENİYORUM VE DESTEKLİYORUM

Ergin Aydın’ı öncelikle tebrik ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum. Kazanacağına inancım sonsuz, kendisine güveniyorum ve destekliyorum. Geçmiş dönemde de belediyecilikten gelen ve bu işi bilen bir isim. Geçmiş dönemde Trabzon’a Ortahisar’a gayet güzel yatırımlar oldu. Böylede devam edeceğine eminim.

YUSUF ŞANLI: GÜZEL BİR GELİŞİM KAYDETTİ

Şuan mevcut adayların hiç birini desteklemiyorum. Biraz daha bekleyelim bakalım yeni farklı adaylar ve isimler görürüz.  Geçmiş dönemi değerlendirecek olursam eğer, Ortahisar ilçesinin aldığı yatırımları beğeniyorum. İlçe güzel bir gelişim kaydetti. Bundan sonraki süreçte de bu şekilde devam etmesi en büyük temennimdir. O yüzden biraz daha bekleyip farklı adayları da değerlendirmek istiyorum.

HAKAN KANDEMİR: SAHİL PROJESİNE HAYRAN KALDIM

Ahmet Kaya’yı Ortahisar Belediye Başkanı olarak görmek istiyorum. Çok daha güzel günler gelecek bekliyorum. İktidar aldığı yatırımları doğru kullanamadı zamanında, benim açımdan projeler güzel değerlendirilemedi. Ahmet Kaya’nın açıkladığı 41 projesi gerçekten muazzamdı. Hele ki Sahil projesine hayran kaldım. Kendisinin önderliğinde Ortahisar’ı güzel şeyler bekliyor.

ÖMER FARUK SERDAN: BU MİLLET ÇOK BUNALDI

Ahmet Kaya olabilir, kendisini destekleye bilirim. 10 gün evvel bir cenazem oldu. Aradı beni hoşuma gitti, ulaştı bana helal olsun. İyi bir insana benziyor. Fikrim değişmezse eğer Ahmet Kaya’yı düşünüyorum. Bu milleti iktidar çok bunalttı, zamanında neler geldi geçti, bunlarda geçecek elbette. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

YUSUF GÜRSOY: UMARIZ DEĞİŞİMİ YAŞARIZ

Ahmet Kaya’yı görmek isterim, kendisini beğeniyorum. Öyle ki hükümet gitmeden Türkiye’de gelecek yok. Geçtiğimiz günlerde 41 projesini açıkladı kendisi, hepsi çok güzel ilçeye ve şehre değer kazandıracak yatırımlar. Bu şehirden yaşayan bütün canlılar için yapılmış, düşünülmüş projeler. Değişim şart gerçekten artık, umarız ki bu değişimi yaşarız.

RÖPORTAJ: TUĞBA ÖZTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap