SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediyesi'nden Yerel Yönetimler çalıştayı

Ortahisar Belediyesi'nden Yerel Yönetimler çalıştayı

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 17:05




Ortahisar Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’nda Yerel Yönetimler çalıştayı düzenleyecek.





Ortahisar Belediyesi tarafından Türkiye Yüzyılı’nda Yerel Yönetimler çalıştayı düzenlenecek. Zorlu Grand Hotel’de yapılacak olan çalıştay, 11.07.2023 Salı Günü saat 10:00’da başlayacak. Programa 46 kurumdan katılım olacak. 6 masada gerçekleştirilecek olan çalıştayda, Kentsel Kalkınma, Aktif Katılımcılık ve Kent Dinamikleri, Kurumlar Arası iletişim ve İş Birlikleri, Altyapı ve Üstyapı Hizmetleri, Toplumsal Yaşam ve Sosyal Belediyecilik, Dirençli ve Akıllı Kentler konularıyla ilgili katılımcılar tarafından istişareler yapılacak.

Programda ayrıca Yerel Yönetimlerle ilgili 3 farklı sunum gerçekleştirilecek. Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Halil Memiş, Büyükşehir Kanunun getirdikleri ve eleştirileri içeriğiyle ‘Yerel Yönetim Reformları’ Trabzon Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Çağrı Çolak, büyükşehir belediyesi yasası sonrası Kırsal Mahalleler ve uygulamaları konulu ‘Kırsal Yerleşik Alan Düzenlemesinin Arka Planı’ ve son olarak Ortahisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sıddık Yılmaz, ‘Türkiye Yüzyılı’nda Kentsel Hizmetler ve Ortahisar Örneği’ sunumunu gerçekleştirecek.

Ortahisar Belediyesi'nden Yerel Yönetimler çalıştayı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap