SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a anlamlı destek! İmzalar atıldı

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a anlamlı destek! İmzalar atıldı

25 Ağustos 2023 Cuma - 17:40




Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği geldi.





Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı. Protokolü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Trabzonspor Kadın Komisyonu Başkanı ve Ortahisar Belediyesi eski meclis üyesi Hatice Öztürk imzaladı. Trabzonspor Kadın Komisyonu Yönetimi Kurulu üyeleri de imza töreninde hazır bulundu. Protokol, Ortahisar Belediyesi’ndeki kadın çalışanlara Trabzonspor maçlarında ücretsiz kombine bilet sağlanmasıyla ilgili maddeyi içeriyor.

“HEDEFİMİZ KADIN TARAFTAR SAYISINI ARTIRMAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kadın Komisyonu Başkanı Hatice Öztürk, Ortahisar Belediyesi’nin kadın dostu bir belediye olduğuna vurgu yaparak Başkan Genç’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’in; bu şehrin evladı ve şehirle ilgili her konuda duyarlı bir başkan olarak, Trabzonspor sevdasını ve hassasiyetini biliyoruz, tüm şehir biliyor. Trabzonspor Kadın Komisyonu olarak kuruluş amaçlarımızın başında; Trabzonspor’da kadın üye sayısını arttırmak ve Trabzonspor maçlarında tribünlerde kadın taraftar sayısını arttırmaktır. Bu vesileyle; Ahmet Metin Genç Başkan’a, Trabzonspor Kadın Komisyonu Başkanı olarak bir proje sundum. Proje; belediyedeki kadın çalışanlarına kombine bilet alarak, belediyedeki kadınların futbola ilgisini artırmak ve tribünlerde kadın taraftar sayısının arttırılmasına katkı sağlamaktı... Başkanımız; ortak proje fikrine olumlu baktı ve gerekli çalışmayı yaptırdı. Trabzonspor Kadın Komisyonu olarak ilk ziyaretimizi Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e gerçekleştirdik. Bu ziyaretin projeyle gerçekleşmesi çok daha güzel oldu. Bu projeyi sunduğumuzda, bizi desteklediği için başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kadın dostu şehir, kadın dostu bir belediye olarak, artık Ortahisar Belediyesi ve Ahmet Metin Genç Başkanımız proje paydaşlarımızdan biridir.”

“KADIN ÇALIŞANLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK”

Protokolle ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kadın çalışanların futbol müsabakalarına ilgisinin artması için böyle bir protokolü imzaladıklarını belirterek şöyle konuştu: “Trabzonspor’un kadın taraftar kitlesi her geçen yıl artıyor. Futbol kadınlar arasında da şehrimizde sevilmeye başlandı. Futbola ilgi duyan, maçlara bizzat giderek takip eden ciddi bir kadın kitlesi var. Belediyemizdeki kadın çalışanlarımızın sayısı da hatırı sayılır seviyeye ulaştı. Onlara futbol konusunda pozitif ayrımcılık yapmak istiyoruz. Futbola yönelik farkındalıklarının geliştirilmesini hedefliyoruz. Bu sene kurulan Trabzonspor Kadın Komisyonumuzla imzaladığımız protokol sayesinde belediyemizdeki kadın çalışanlarımıza Trabzonspor kombine biletlerini temin edeceğiz. Onlar için de farklı sosyalleşme imkânı olacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap