SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediyesi "mobil belediyecilik" uygulamasını faaliyete geçirdi

Ortahisar Belediyesi "mobil belediyecilik" uygulamasını faaliyete geçirdi

23 Haziran 2023 Cuma - 11:45




Ortahisar Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlaması adına "mobil belediyecilik" uygulamasını faaliyete geçirdi.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşların cep telefonlarına indirebilecekleri uygulama sayesinde her türlü imkandan faydalanabileceklerini belirtti.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, uygulama ile Ortahisar'a dair her türlü bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşabileceğini, nikah işlemleri, iş yeri açma, ruhsat başvurusu ve imar sorgulama gibi hizmetlerin yapılabileceğini vurguladı.

ortahisar-belediyesinden-mobil-belediyecilik-uygulamasi-2.jpg

Teknolojinin sağladığı her türlü imkandan insanların yararlanabilmesi için gayret gösterdiklerini aktaran Genç, şunları kaydetti:

"Teknolojiye ve çağın gereklerine ayak uyduruyoruz. Artık Ortahisar ilçemize dair tüm bilgilere vatandaşlarımız cep telefonlarından rahatlıkla ulaşabilecekler. Uygulama ile belediyenin haberleri, etkinlikleri, tamamlanan, devam eden, planlanan projeler ve detayları her yerden ulaşılabilir hale geldi. Ayrıca mobil uygulama ile kullanıcılar bulundukları her yerden fotoğraf ve konum destekli istek, şikayet, talep ve önerilerini anında belediyemize ulaştırabilecekler. Belediye ile ilgili her türlü tahsilatlarını belediyeye gelmeden online olarak yapabilecek. Hem zamandan kazanacaklar hem de fiziksel olarak belediyeye gelmelerine gerek kalmayacak."


ortahisar-belediyesinden-mobil-belediyecilik-uygulamasi-3.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap