SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkanı Genç'ten MHP'ye ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Genç'ten MHP'ye ziyaret

13 Eylül 2023 Çarşamba - 15:28




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, MHP Trabzon İl ve Ortahisar İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakı’nın bileşenlerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Trabzon İl Teşkilatı ve Ortahisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlk ziyaretini MHP Trabzon İl Teşkilatı'na yapan Başkan Genç, İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetimiyle bir süre görüştü. MHP Trabzon İl Kongresinde tekrar başkan seçilmesinden dolayı Ayar’ı tebrik eden Başkan Genç, MHP’nin Trabzon’da yürüttüğü yapıcı siyaset anlayışının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Ziyaretten dolayı Genç’e teşekkür eden Ömer Ayar ise, Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak bundan sonra da üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini aktardı.

genc-ziyaret-2.jpg

“PROJELERİNİZDEN MEMNUNUZ”


AK Parti ve MHP’nin Türkiye’nin bekâsı için çok kritik zamanlarda işbirliği yaptığını ifade eden Ayar, “Ortahisar Belediye Başkanı olarak siyasi partiler ile ve sivil toplum örgütleriyle kurduğunuz sıcak ve dostane ilişki gerçekten de kent yönetimi açısından son derece değerlidir. MHP ve AK Parti ülkemizin bekası için; zor zamanlarda hep birlikte hareket etti. Olması gereken de buydu zaten... Hiçbir şey ülkemizin geleceğinden ve bekasından daha önemli olamaz. Bu anlamda önümüzdeki yerel seçimlerinde sağladığımız mutabakat ve işbirliğine sadakatle bağlı kalacağız. Trabzon'umuzun öncelik arz eden, çözülmesi gereken sorunları vardır. Bunları çözmek ve halkımızı daha iyi yaşam koşullarına kavuşturmak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ortahisarımıza katkı veren her türlü projeye destek verdik, bundan sonra da hiç tereddüt etmeden destek vereceğimizi belirtmek isterim. Bu anlamda Ortahisar Belediyemizin hayata geçirdiği projelerden oldukça memnun olduğumuzu ve yerinde bulduğumuzu bir kez şahsınıza ifade etmek isterim.” şeklinde konuştu.

genc-ziyaret-3.jpg

“VATANDAŞLARIMIZIN BİZDEN BEKLENTİLERİ VAR”

Başkan Genç ise, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, kritik zamanlarda izlediği sağduyulu ve uzlaşmacı politikayla diğer partilerden farkını ortaya koyduğunu belirtti. Genç, "Ülkemizin içinde bulunduğu özel şartlar MHP ile AK Parti'nin kaderini birleştirmiştir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de AK Parti ve MHP ittifakı halkımızın teveccühünü alarak seçimlerden zaferle çıkacaktır. Bundan en ufak bir şüphe duymamaktayım. Trabzon'da da AK Parti ve MHP ittifakı sağlanan mutabakat gereği birlikte hareket ederek yerel seçimlere damgasını vuracaktır. Bu anlamda halkımızın bize güvenini boşa çıkarmamak için bütün gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın bizden beklediği nice hizmetler ve projeler vardır. İvedilikle bunlara el atarak ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için programlarımızda yer alan, taahhüt ettiğimiz bütün projeleri birer birer hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

genc-ziyaret-4.jpg


“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Projelerini hayata geçirirken sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle istişare ettiğine vurgu yapan Genç, “Ortahisar'ımızın kangren haline gelmiş sorunlarının çözümü için bütün kent paydaşlarıyla istişareye açığız. Bu şehirde kim 'taş üstüne taş koymak' istiyorsa, kim hizmet etmeye gayret ediyorsa kapımız herkese açıktır. Buyursun, gelsinler... Projelerimizi, hizmetlerimizi konuşarak, istişare ederek hayata geçirelim. Benim yönetim anlayışım, düsturum budur. Bundan dolayı da başta muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz olmak üzere siyasi partilerimiz ve diğer kent paydaşlarıyla sık sık görüşerek projelerimizle ilgili fikirlerini alıyoruz. Ve onların da görüşlerinden, eleştirilerinden istifade ediyoruz. Eksiklerimizi ve bizden beklenenleri daha sağlıklı görme imkânına kavuşuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

MHP Trabzon İl Teşkilatından sonra Ortahisar MHP İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Başkan Genç, ilçe başkanı Salih Akkoç ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

genc-ziyaret-5.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap