SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın: “Hizmetin olduğu her yerde biz varız”

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın: “Hizmetin olduğu her yerde biz varız”

01 Mart 2024 Cuma - 17:09




Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın seçim çalışmalarını sürdürüyor.





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Aydın, Hızırbey Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde de büyük ilgi gördü. Aydın yaptığı açıklamada, “Bütün mahallelerimize değer katacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Ahmet Metin Genç Başkanımızın Ortahisar Belediyesi’nde yapmış olduğu eserlerin devamını sağlamak, yarım kalan işleri tamamlamak ve yeni projeleri ilçemizle buluşturmak için heyecan doluyuz.” dedi.

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmetin-oldugu-her-yerde-biz-variz.webp

31 MART SEÇİMİNDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Aydın, “31 Mart gecesi hem Ortahisar’da hem de Türkiye’nin her yanında sevinç yaşamamız için sandıkları adeta oyla patlatmamamız gerekiyor, bunu da başaracağız. Ortahisar’ımızı en iyi şekilde yönetmek için göreve gelmek istiyoruz. 31 Mart seçiminde hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı’mızı kazanıp hem de Ortahisar Belediye Başkanlığı’mızı kazanarak sandıktan güçlü çıkacağız. İşte bunun için seçim günü vatandaşlarımızdan çok büyük destek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmetin-oldugu-her-yerde-biz-variz-003.webp

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Aydın açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Şehrimizi daha önce de olduğu gibi ortak akılla yönetip her kesimi ile vatandaşlarımızı kucaklamayı amaçlıyoruz. Sandıkları oyla patlatarak Ankara’ya gittiğimizde her sorunumuza çözüm bulacağımıza inanıyorum. Hizmetin olduğu her yerde biz varız, 31 Mart akşamını bayram yerine çevireceğimize inancım tam. 31 Mart seçimine kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz ve seçim gecesi kazanan taraf olacağız.”

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmetin-oldugu-her-yerde-biz-variz-001.webp

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmetin-oldugu-her-yerde-biz-variz-002.webp


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap