SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın: “Hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz!”

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın: “Hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz!”

28 Şubat 2024 Çarşamba - 11:36




Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın seçim çalışmalarına devam ediyor.





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.

Aydın, bu buluşmalar kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi’nde de yoğun ilgi ile karşılandı. Aydın burada yaptığı açıklamada, “Hem Belediye'mizde bulunduğumuz süreç içerisinde, hem İlçe Başkanlığı dönemimizde, hem de serbest çalıştığım dönemlerde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle birlikte şehrimizin her mahallesinde bir iz bıraktık. Şimdi de yeniden yerel hizmetlere devam etmek için halkımızın desteğini istiyoruz.” dedi.

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmeti-vatandasimizin-ayagina-getirecegiz.webp

PROJELERE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Hayata geçecek projelerde Ortahisarlı’nın söz sahibi olacağını belirten Aydın, “31 Mart’ta seçilip göreve geldiğimizde Belediye’mizi tek başıma yönetmeyeceğim, halkımızla birlikte karar vererek projelerimizi hayata geçireceğiz. Halkımızı kucaklayacak ve şehrimizle bütünleşecek projeler Ortahisar’da hayat bulacak. Mesela, Aydınlıkevler Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımıza hizmet getirebilecek bürolar oluşturacağız. Vatandaşımız hizmetlerden yararlanmak için kalkıp da Belediye’nin ana binasına gitmek zorunda kalmayacak, bu işleri mahallesinde halledecek.” İfadelerini kullandı.


ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmeti-vatandasimizin-ayagina-getirecegiz-001.webp

OY PATLAMASI YAŞAYACAĞIZ

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Mahallelerimizde belediyelerimizin hizmet mekânlarını oluşturacağız. Bu mekânlarla birlikte Belediye ile ilgili işler kolaylıkla halledilebilecek. Bu ve bunun gibi vatandaşımızın hayatını kolaylaştırıp, şehrimize katkı sunacak projelerimizi 5 Mart’ta açıklayacağız. Bu projelerimizin hayata geçmesi adına hemşehrilerimizden güçlü bir destek bekliyoruz. İnşallah 31 Mart gecesi sandıklarda oy patlaması yaşayacağız.”

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmeti-vatandasimizin-ayagina-getirecegiz-002.webp

ortahisar-belediye-baskan-adayi-ergin-aydin-hizmeti-vatandasimizin-ayagina-getirecegiz-003.webp


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap