SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ölüme davetiye!

Ölüme davetiye!

Karadeniz Özel

31 Aralık 2023 Pazar - 11:20




Yomra'da yapımı devam eden inşaatlar da alınmayan önlemler, çocukları için endişelenen velileri tedirgin ediyor.





Trabzon’’un  Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde yapımı devam eden inşaat alanları  tehlike saçıyor. .   çalışmalarının devam ettiği alanlarda  oluşturulan  derin çukurlar ve su kuyuları özellikle çocuklar için büyük bir tehlike arz ediyor. Güzelgahın okul yolu da olması burada yaşanabilecek bir faciaya adeta davetiye çıkartıyor.

VELİLER TEDİRGİN

 Veliler, “biz bunun için  inşaatta çalışan  görevlilere, işçilere bu konudaki endişelerimizi söyledik. Fakat  bugüne kadar henüz bir önlem alınmadı. En azından  çocukların geçtiği veya oynadığı yol ile çukurların bulunduğu alanın arasını  kapatsınlar birilerinin harekete geçmesi için birinin  oralara düşmesi ölmesi mi gerek”” .
UYARDIK..

Kaşüstü mahallesi Muhtarı Gökhan Gençtürk, “Burası okullar mahallesi ile Muratlı mahallesi arasında bir yer  Görüntü haklı olarak velileri korkutuyor. Bu yerlerin etrafının kapalı olması gerek.  Biz bu konuda  yapımcı firmayı uyardık. Gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz.Yapmazsalar yasal yollara başvururuz” dedi.

HABER: BURAK ÇİMŞİT

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap