SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Öğrenciler mest oldu

Öğrenciler mest oldu

24 Kasım 2017 Cuma - 07:16




Karadeniz gazetesi ailesi Trabzon’un Dernekpazarı ilçesine çıkarma yaptı. Çeşitli hediyeler dağıtılan miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.





Karadeniz Gazetesi ailesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda, Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde bulunan 4-6 yaş arasındaki çocukların eğitim gördüğü Ahd’e Vefa Kur’an Kursu ve Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Anaokulu’ndaki minik öğrenciler ziyaret edilerek hediyelerle sevindirildi.

MİNİKLERDEN SEVGİ GÖSTERİSİ

İlk olarak Ahd´e Vefa Kur´an Kursu Yöneticisi Merve Türk’ü ziyaret eden gazetemiz müessese müdürü İbrahim Yüce, çocuklara çeşitli oyuncaklar, Türk bayrakları ve boyama kitapları dağıtarak minik öğrencilerin gönlünde taht kurdu. Yüce’ye ziyaretinde Kaymakam Murat Yıldız, İlçe Müftüsü Tercuman Özbek eşlik etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Daha sonra Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Anaokulu’ndaki minikleri ziyaret eden grup buradaki yaklaşık 25 öğrenciye çeşitli hediyeler verdi. İlkokul Müdür Yardımcısı Ali Sait Abdioğlu, anaokulu öğreticisi Selma Yücesoy ve diğer öğreticiler de buradaki etkinlikte gruba eşlik etti. Minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken okul idaresi bu anlamlı etkinlikten dolayı Karadeniz gazetesi ailesine teşekkürlerini iletti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap