SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Nuhoğlu kazanacak Hayrat çağ atlayacak!

Nuhoğlu kazanacak Hayrat çağ atlayacak!

21 Şubat 2019 Perşembe - 11:24




Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu Karadeniz’e özel seçim açıklamalarında bulundu...





Aynı zamanda Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi gazetemize açıklamalarda bulunup seçim çalışmalarını anlattı. Nuhoğlu, “Bu seçimde yeniden başkan seçilirsem sadece ben değil Hayrat kazanacak” dedi.

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, eski partisi AK Parti’den aday gösterilmeyince bağımsız aday olarak yeniden Hayrat’a talip oldu. Bağımsız aday olma kararını halkın verdiği güven ve baskısı altında aldığını belirten Nuhoğlu, “Daha güzel hizmetler yapacağımıza inanan halk bizi bağımsız aday olmaya itti” dedi.

SEN OTURACAKSIN BİZ ÇALIŞACAĞIZ

Gece gündüz kendisini arayarak arkasında büyük bir destekleyici kitlesi olduğunu belirten Nuhoğlu, “Halk ‘bizi yarı yolda bırakmayacaksın, biz senin arkandayız, artık sen oturacaksın, senin için biz çalışacağız’ diye istekte bulundu. Biz de onların taleplerini kırmayarak halk için bağımsız aday olma yoluna girdik. Şu anda durumumuz çok iyi. Güzel projelerimiz var, yarım kalmış projelerimiz var. Bunları tamamlamak için çalışacağız” dedi.

PARTİ ÖNEMLİ DEĞİL


“Halka hangi adayı seçersin diye sorduğumuzda halk zaten sandıkta bunun cevabını verecek” diyen Başkan Nuhoğlu, küçük yerlerde, kırsal alanlarda partinin değil adayın, şahsın, önemli olduğunu düşündüğünü söyledi.

ÇOK FARKLI KAZANACAĞIM

Nuhoğlu, “Halk zaten yüzde doksan kararını vermiş. Ben hiçbir şüphem, endişem olmadan Hayrat’ta çok farklı kazanacağıma inanıyorum. Vatandaşın teveccühünü görüyorum, mahalle mahalle dolaşıyoruz. İnsanların buluştuğu ortak noktaları ziyaret ettim ve hepsinin bizi desteklediğini gördüm. Belediye başkanı olduğum dönemdeki oy oranı kadar olmasa da o rakama çok yakın bir oranla kazanacağıma inanıyorum” diye konuştu.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK

Bu seçimlerde kazanıp kazanmamanın sadece bir Mehmet Nuhoğlu meselesi olmadığını, Hayrat’ın meselesi olduğunu söyleyen Başkan Nuhoğlu, “Herkes elini taşın altına koyacak, ilçesine sahip çıkacak. Buradaki istikrarı tekrar yakalayıp Hayrat’ı hak ettiği yere getireceğiz. Seçmenlerimiz bu konuda çok duyarlı ve bu seçime daha farklı bakıyor. Hayrat halkına çok güveniyorum ve halkımı çok seviyorum. Bu sevgi, dostluk ve birliktelik devam edecek” diye konuştu.


HAYRAT’IN VİZYON PROJESİ

Yeni belediye binasını yaparken Trabzon mimarisini göz önünde bulundurduklarını açıklayan Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Yeni binamıza uyguladığımız bu mimariyi Hayrat’taki diğer binalarımıza da uygulamayı düşünüyoruz. Bu şekilde Hayrat’ı Karadeniz’e, turizme kazandırmayı planlıyoruz. Biz bu projeyi Hayrat’ın vizyon projesi olarak görüyoruz. Artık Trabzon denilince Sümela Manastırı ve Uzungöl dışında Hayrat’ta söz sahibi olacak.”

SOSYAL DONATI ALANLARI

Projeleri arasında gençlere yönelik sosyal donatı alanları olacağını, 10 dönümlük arazinin tapusunu alarak mevkiini hazırladıklarını belirten Nuhoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na da yatırım izleme yazısını yazdıklarını, önümüzdeki yıllarda faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

KARADENİZ’DE TEK VE FAALİYETE GEÇİYOR


Nuhoğlu, “Doğalgaz ağını mahallelere nasıl ulaştırabiliriz diye Büyükşehir Belediye’mizle birlikte imar planımızı hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin katkılarıyla Karadeniz’de tek bizde olan sıfır atık projesinin tüm malzemeleri hazırlanmış, tesisi kurulmuş, yaz aylarına yakın da uygulamaya gireceğini belirtmek isterim” dedi.

4 YILLIK FAKÜLTE

Hayrat’a 4 yıllık fakülte kazandırmayı düşündüklerini açıklayan Nuhoğlu, şunları aktardı: “Hayrat’taki mera alanına ÇAYKUR’un çay fabrikasını taşıyıp fabrikanın yerine 4 yıllık fakülte kurmayı planlıyoruz. Eğer bu projemizi gerçekleştirirsek Hayrat’a çağ atlatmış oluruz. Bunun için Nuhoğlu Vakfı’nın büyük çalışmaları var. Gerekli yetkililerle görüşüp projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Halkımıza sesleniyorum, Hayrat’a, mimarimize, ilçemize sahip çıksınlar.”

Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Mehmet Nuhoğlu için halkın görüşünü aldık

Desteklemeye devam


Hamzalı Mahallesi sakinlerinden Mahmut Celal Yaldız, Mehmet Nuhoğlu’nun hoşgörülü, sevecen, herkesin işine koşan bir insan olduğunu belirterek, “Hayrat’ın Hamzalı Mahallesi olarak başkanımız Nuhoğlu’nu desteklemeye devam edeceğiz. Burada sadece bir üniversitemiz eksik. O da gelirse Hayrat daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Başaracağına inanıyoruz

Mehmet Nuhoğlu ile yola devam edeceklerini söyleyen Ömer Güzel, “Başkanımızın yaptığı işleri çok beğeniyoruz. Tek yürek olarak Mehmet Nuhoğlu’nu destekleyeceğiz. Buraya bir üniversite istiyoruz. Onu da başaracağına inanıyoruz” dedi.

Gerekeni yapıyor

Kemal Demirci, “Başkanımız şu ana kadar teveccühü ile kalplerimizi kazanmış durumda. Burada kazanan başkanımızın insanlığı ve cana yakınlığıdır. Başkanımız eksik gördüğü yerlere gereken çalışmaları yapıyor” dedi.


Nuhoğlu bayrağını dikeceğiz

Durali Ocak ise, Nuhoğlu’nun 15 senedir bütün çalışmalarını birebir takip ettiğini belirterek, “Hayrat Belediyesi olmasa Büyükşehir Belediyesi’nden bize destek gelmiyor. Kişi ve siyasi görüş ayrımı yapmadan gerekeni yapan Nuhoğlu, gerekirse kendi imkanlarını zorlayıp insanlara yardım ediyor. Şimdi de biz ona destek olup tekrar başkan yapacağız. Hayrat’a tekrar Mehmet Nuhoğlu bayrağını dikeceğiz” şeklinde  konuştu.

■ NESLİHAN YILDIZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap