SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Neymar ve Di Maria, Trabzon’a geliyor!

Neymar ve Di Maria, Trabzon’a geliyor!

01 Mayıs 2020 Cuma - 16:10




Fransa Başbakanı Edouard Philippe’in, "2019-2020 sezonu futbol dahil tüm spor müsabakaları yapılamayacak" açıklamasına PSG’nin Katarlı sahibi Nasser Al Khelaifi de, "Fransa'da maçları oynamak mümkün değilse yurt dışında maçlarımızı oynamaya hazırız" cevabı vermesi akıllara Antalya ihtimalini getirmişti.





Ancak Fransa Ligi oynanmasa da, UEFA; Avrupa Kupalarına devam eden PSG ve Lyon’un maçlarını oynaması gerektiği kararını verdi. Böyle bir durumda iki Fransız ekibi kendi ülkelerinde maçlara devam edememesi durumunda yurt dışında maçları oynamak zorunda kalacağı bildirildi. PSG’nin Avrupa maçları için Türkiye’yi seçeceği iddiası Fransa’da gündeme geldi.

Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde Dortmund’u eleyen PSG, UEFA çeyrek finalden itibaren maçlarını tek bir şehirde oynatma yönünde karar almazsa Türkiye’de belirlediği birkaç şehirden birisinde maçlarını oynayacak. Türkiye’yi özellikle PSG’nin Başkanı Nasser Al Khelaifi’nin istediği, şehir olarak iklimi nedeniyle belirlenen dönem için Trabzon’un dikkat çekici bulunduğu ise gelen bilgiler arasında.

Beğendim
1
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
4
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap