SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Nafaka çilesi

Nafaka çilesi

19 Aralık 2017 Salı - 07:51




Bahattin Karadeniz’in iddiasına göre, ilk eşinin açtığı haksız nafaka davaları yüzünden ikinci evliliğinden olan çocukları mağduriyet yaşıyor





BABANIN İSYANI

■ Trabzonlu Bahattin Karadeniz, yaşadığı mağduriyet nedeniyle isyan etti. Yaşadıklarını anlatan Karadeniz, ülke genelinde yaşanan kadın mağduriyetinin aksine bu sefer erkek mağduriyetini gözler önüne serdi. Karadeniz, iki evlilik yaptığını, ilk eşinin açmış olduğu haksız nafaka davaları yüzünden ikinci evliliğinin de bitme noktasına geldiğini iddia etti.

POLİS ÇAĞIRIYOR

■ Bahattin Karadeniz, “İlk eşimden iki evladım var, ikinci eşimden de üç evladım var. Boşandığım eşim bana, ‘Gel çocuklarını göstereceğim’ diyor; gidiyorum, polis çağırıyor, ‘Beni öldürmeye geldi’ diyor. Bu durumlar yüzünden mahkeme tarafından hep ceza aldım. Bana sürekli dava açıyor, ödediğim nafakaları ‘ödemedi’ diye gösteriyor” iddiasında bulundu.

YUVAM YIKILACAK YARDIM EDİN


■ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne seslenen Karadeniz, “İkinci evliliğimden olan üç çocuğumun en büyüğü 4 yaşında, biri 2,5 yaşında, en küçük olan ise 9 aylık. Adil olmayan nafaka artışı ile savunmasız çocuklarımın aç kalmasına ve yuvamın yıkılmasına neden olacaklar. Gereken incelemeyi yapsınlar ve nafakayı revize etsinler” diye konuştu. 

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap