SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mustafa Bıyık: ''AK Partili üyeler Yomra halkını mağdur ediyor!''

Mustafa Bıyık: ''AK Partili üyeler Yomra halkını mağdur ediyor!''

05 Nisan 2021 Pazartesi - 14:23




Belediye Başkanı Bıyık, hizmet için büyük bir mücadele ortaya koyduklarını fakat, hizmete AK Partili meclis üyelerinin engel olduklarını söyledi. Bıyık, “Yomra halkı mağdur ediliyor” dedi





Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Yomra Belediye Meclis Üyeleri tarafından hizmetlerin önünün tıkandığını söyledi. Çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti Grubu’nun belediyeyi çalıştırmamak istediğini ifade eden Başkan Bıyık, “Önceki dönemden milyonlarca lira borcu ödedik, hizmet için 3,5 milyon TL kredi çekmeyi talep ettik fakat AK Partili üyeler bu teklifi redderek 750 bin TL’ye düşürdü. Bu krediyle, belediyemize kamyon kazandıracaktık” dedi.

Bıyık, “Tek amaçları benim hizmet yapabilmemi engellemek. Lakin başarılı olma şansları yok. Ben zaten benden önceki belediye yönetiminin 15 yılda yaptıklarından çok çok daha fazlasını sadece 2 yılda yaptım. Ayrıca borcu da arttırmadım. Ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar, Yomra'yı, Doğu Karadeniz'in en modern ilçesi yapmamızı engelleyemeyecekler. Beni değil, halkı mağdur ediyorlar ama halk onların hiç bir zaman umurunda olmadı zaten" dedi.

Öte yandan AK Parti döneminde satış kararı alınan bir arazi, Mustafa Bıyık’ın döneminde yine AK Partili üyelerce iptal edildi. Başkan Bıyık, “Geçen dönem AK Partili üyeler tarafından satışına ‘evet’ denişmişti. Bugün karar iptal edildi. Amaç elde araziyi satıp elde edeceğimiz gelirle yapacağımız hizmetlerin önünü tıkamak” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap