SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Müdür kim olacak?

Müdür kim olacak?

19 Ağustos 2018 Pazar - 14:38




Yeni kurulan bakanlıklar yeni sistemde bazı tatlı sorunları da beraberinde getiriyor.





KARADENİZ GAZETESİ -  İşte onlardan biri.. İŞKUR il Müdürlüğü, SGK İl müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı’nın bünyesinde buluşmasının ardından Trabzon’da il müdürü kim olacak? sorusu gündeme oturdu.. Çünkü bakanlığın Trabzon’da tek bir il müdürü olacak. Hal böyle olunca da İŞKUR, SGK ve Aile Sosyal Politikalar il müdürlüklerini sürdüren üç isimden hangisinin il müdürü olarak atanacağı sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Trabzon’da İŞ KUR İl Müdürü olarak Adnan Zengin SGK İl Müdürü olarak Aydın Gedikli, Aile Sosyal Politikaları İl Müdürü olarak ise Ahmet Kurt görev yapıyor.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Ahmet Kurt’un önünün açıldığı görülüyor. Çünkü İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin’in Ankara’da daire başkanlığı beklediği öğrenilirken, eşi Gaziantep’ de çakılı görevde bulunan Aydın Gedikli’nin ise Gaziantep’e yerleşmek için başvuru yapacağı iddia ediliyor. Bu tablo içinde en yakın ismin ise Ahmet Kurt. Fakat Ahmet Kurt’a da AK Parti il yönetimin sıcak bakmadığı konuşuluyor. Bu isimler dışında birinin Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı İl Müdürü olarak atanması sürpriz olmayacaktır. Bu konuda da AK Parti il yönetiminin Bakanlığa öneri getireceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap