SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mücadele yok tiyatro var!

Mücadele yok tiyatro var!

09 Kasım 2017 Perşembe - 07:46




Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, iktidarın FETÖ ile mücadele etmediğini öne sürerek, yaşanan gelişmelerin çadır tiyatrosunu





GÖZ MÜ YUMULDU?

■ CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, AK Parti iktidarının FETÖ ile mücadele etmediğini öne sürdü. Pekşen, “Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ olayı ile ilgili ‘akıllılar yurt dışına kaçtı, akıllı olmayanlar tuzağa düştü’ diyor. Ne demek yani? Devlet tuzak mı hazırlamıştı? Ya da yurt dışına kaçanlara göz mü yumuldu? Kamuoyunun vicdanını sızlatan bir durumun içindeler. FETÖ ile mücadele edilmiyor. Olay çadır tiyatrosuna döndü” dedi.

ARAZİMİ BAĞIŞLARIM!

■ Pekşen, yerli otomobil projesi üzerine de konuşarak, “Eğer samimi iseler yerli otomobil fabrikasını Vakfıkebir’deki Organize Sanayi Bölgesi’nde yapsınlar. Bu hizmeti yeter ki yapsınlar. O arazi yetmezse ben de köydeki arazimi bağışlayacağım. Otomobil işi tıpkı Erzincan’dan Trabzon’a tren işi gibi; her dönem gündeme gelir ama hayata bir türlü geçmez. Artık vatandaşı kandırmayı bıraksınlar” ifadelerini kullandı.

‘ÖRTÜLÜ ÖDENEK’ ÇARÇUR EDİLİYOR


■ Pekşen, iktidarın sırf seçmenden oy almak için halkın gözüne baka baka yalanlar ürettiğini ileri sürerek, “Yolcu ve savaş uçağı yapacaklardı ama hiçbiri hayata geçmedi. Yerli otomobil olayı da aynı böyle. Bunlar ütopik yalanlar. Bunun paralelinde örtülü ödenek hikayelerinin hangi yandaşlara çarçur edildiğini de  hepimiz biliyoruz. Yerli otomobil projesini yapması için açıklanan 5 firmaya da örtülü ödenekten ne kadar para aktarılacak, bu da merak konusu” diye konuştu.

Selahattin Özcan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap