SON DAKİKA



Haber > Trabzon > MHP Trabzon'da hangi ilçeleri istiyor? MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Karadeniz Youtube kanalına açıkladı!

MHP Trabzon'da hangi ilçeleri istiyor? MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Karadeniz Youtube kanalına açıkladı!

13 Aralık 2023 Çarşamba - 13:59




MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar seçimler hakkında Karadeniz Gazetesi canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.





MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Miraç Özağcı'nın gündem programına katıldı.

Programda Miraç Özağcı'nın sorularını yanıtlayan Ayar seçimler öncesi önemli mesajlar verdi.

CUMHUR İTTİFAKI TRABZON'DA İLÇE PAYLAŞIMI NASIL ŞEKİLLENDİ ?

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ;

Trabzon'da 18 ilçemiz var. Bunların daha önceki yerel seçimlerde 14 tanesi AK Parti, iki tane belediye bizde, bir belediye ise CHP'de olmak üzere toplam 18 ilçemiz Trabzon'da bu şekilde oluşmuştu. Şimdi bugün tarihi itibariyle yapılacak olan seçimlerde biz genel Başkanımızın söylemi doğrultusunda mevcut olan belediyelerle ittifak olarak devam edeceğimizi, ilaveler yapılabileceğini söyledik.

MHP YOMRA VE BEŞİKDÜZÜ İÇİN BASTIRIYOR

Başkan Ömer Ayar, Yomra ile ilgili soruya ;

Trabzon’umuzda, Şalpazarı ve Çarşıbaşı Belediyesi Cumhur ittifakında bize bırakılmıştı. Biz muhtemel ki bunlarla devam edeceğiz. İlaveler noktasına bakıldığı zaman ne olabilir? Düşündüğümüzde ittifak dışında kalan iki tane belediye var. Trabzon'da. Biri Yomra, diğeri de Beşikdüzü. Bunlarla ilgili özellikle Cumhur İttifakı kapsamında bizde ya da AK Parti'de kalabilme noktasında görüşmeler şu anda gerçekleştiriliyor. Bu belediyelerin bizde ya da AK Parti'de kalması noktasında biz sahada, alanda Cumhur ittifakı kapsamında elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu ilçelerin bizde kalması veya Ak Parti'de olması farketmeksizin, hangi aday çıkarsa kendi adayımız gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

HABER:BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap