SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mercure Hotel Trabzon dünyada ilk 10’da!

Mercure Hotel Trabzon dünyada ilk 10’da!

04 Temmuz 2022 Pazartesi - 17:25




Trabzon’da açıldığı günden beri kısa sürede fark yaratan Mercure Hotel Trabzon, adından bu kez dünya çapında söz ettiriyor.





Trabzon’da açılışının 1. yılını kutlayan Mercure Hotel, dünyanın en tanınmış mimarlarının rekabet ettiği World Festival of Interiors’ta en iyi 10 proje arasına girdi.  Mercure Hotel Trabzon Genel Müdürü Tuncay Beyaz, Mimar Yeşim Kozanlı işbirliği ile Selçuklu mimari motifleri, bölgesel ahşap el sanatları ve Karadeniz Bölgesine has benzersiz kültürü mimaride yansıttıklarına dikkat çekti.

Trabzon Uluslararası Havaalanına 3 km mesafede bulunan; Junior Suits, Delux, Aile suit ve Kral daireleri oda tipleri ile  toplam 213 oda kapasitesine  sahip olan Mercure Hotel, muhteşem Karadeniz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlıyor..

DÜNYANIN EN İYİ 10 PROJESİ…




Ortaya koyduğu hizmet kalitesinin yanı sıra, misafirlerine mimari açıdan da benzersiz bir deneyim yaşatan Mercure Hotel’e bu noktada övgü de dünya çapında geldi.
Açılışının henüz 1. yılını kutlayan Mercure Hotel Trabzon, dünyanın mimari açıdan en prestijli festivallerinden Lizbon’da düzenlenen WAF 2021 İnside Festivalinde en iyi 10 proje ve konsept dalında yer aldı.
Mercure Hotel Genel Müdür / Yatırımcı Temsilcisi -Turizm Yatırımlar Direktörü Tuncay Beyaz, başarılarının sırrının, farkı ve farkındalığı sahada misafirleri ile buluşturmak olduğuna dikkat çekti.
Genel Müdür Beyaz, “Doğu Karadeniz’in 5000 yıllık tarihe sahip kadim şehri olan Trabzon’a,  tarihi dokusu ve derinliklerini, taşıyan aynı zamanda Kültürel Dünya Mirasları ile ön plana çıkan şehrimize yakışan bir proje kazandırdık” dedi.




11 FARKLI KATEGORİDE, BİNLERCE YARIŞMACI

Portekiz’de düzenlenen festival hakkında bilgi veren Beyaz, “Dünya çapında tanınırlığa sahip olan ve mimarlık alanında en prestijli ödüllerin verildiği WAF-World Architecture Festival'in düzenlediği, World Festival of Interiors, her sene 11 farklı kategoride binlerce yarışmacının ve ziyaretçinin katıldığı İç Mimari alanda faaliyet gösteren bir platformdur. Mercure Hotel Trabzon projemiz, dünyanın en tanınmış mimarlarının rekabet ettiği, Portekiz’in Lizbon kentinde düzenlenen WAF 2021 INSIDE festivalinde, Yeşim Kozanlı Mimarlık iş birliği ile dünyada en iyi ilk 10 proje ve konsept dalında yer aldığımızı gurur ve mutlulukla paylaşmak isteriz” ifadelerini kullandı.




KASIR YAPI BÜNYESİNDE, SARE TURİZMCİLİK TARAFINDAN İŞLETİLİYOR

Mercure Hotel’in bir dünya otelcilik zinciri olan Accor Hotels çatısı altında hizmet verdiğine de dikkat çeken Beyaz, “5800 den fazla otel işletmesine sahip, bir dünya otelcilik zinciri olan Accor Hotels  çatısı altındaki Mercure Hotels, 62 ülkede 1100 otel ile dünya turizmine katkı sağlamaktadır.

KASIR YAPI TEKSTİL İNŞAAT  A.Ş bünyesindeki SARE TURİZMCİLİK VE TİC. A.Ş tarafından işletilmekte olan Accor Hotels Grubu’nun markası Mercure Hotel Trabzon’un 2018 yılında başlanan inşaatı, Temmuz 2021 yılında bitti. 213 farklı ve paralel segmentlerde oda sayısı ile hizmete giren  Mercure Hotel, Trabzon havaalanına 3km mesafede olup , ana arter olan Karadeniz Sahil Yolunda, şehir ve Karadeniz’in eşsiz manzarasını aynı zamanda bölgemizin  tüm renklerini hissedeceğiniz bir lokasyona sahiptir” dedi.




TASARIMDA NELERE DİKKAT EDİLDİ

Mercure Hotel Trabzon’u, tasarlarken nelere dikkat ettiklerini de açıklayan Beyaz, “Mercure Hotel Trabzon dekorasyonunun her bir ayrıntısı otelin konumu ve kültürel mirası hakkında hikaye anlatıyor.  Misafirlerine yüksek kaliteli, hizmet ve tutkuya sahip bir deneyim yaşatmak  için  konforlu, insan odaklı, güvenli ve hijyenik bir mekan sunuyoruz. Ayrıca buna paralel, dekorasyonunun her bir ayrıntısında, renk seçimi, Selçuklu Mimari motifleri, bölgesel ahşap el sanatları ve  Karadeniz Bölgesine has, bir o kadar da benzersiz kültürü ile ilgili hikayelerin yansıtılması hedefledik. Maksimum hizmet kalitesi hedefi ile başlanan bu yolculukta Mercure Hotel Trabzon, misafirlerine yüksek tutkuya sahip bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı. ​​​




TÜRK VE ÇAĞDAŞ MUTFAKLARIN ÖZENLE SEÇİLEN LEZZETLERİ…

Genel Müdür Beyaz, sözlerine şu şekilde devam etti: “Mercure Hotel Trabzon, misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Modern ve yeni konsept odalarında bulunan yüksek hızlı Wi-Fi, 43 inç LED TV, kasa ve mini bar servisleriyle maksimum oda konforu amaçlandı. Hotelimiz, 1000 m2‘lik bir alan içerisinde bulunan Lobby Lounge , Restaurant, Kış Bahçesi konseptleri ve zengin menü içerikleri ile otel misafirlerine nezih ve konforlu bir atmosfer sunuyor.
Bölge damak tatlarının yanında geleneksel  / Türk ve çağdaş mutfaklardan özenle seçilen lezzetlerin buluşma noktası olan Mercure Hotel Trabzon, Türk ve Dünya gastronomisinden seçkin örnekler sunarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmayı amaçlıyor. Lobby Lounge , Terrace ve  Cafe Mercure restaurant için tecrübeli baş aşçımız ve ekibinin hazırladığı uluslararası füzyon dokunuşları ile yöresel mutfağın lezzetlerini tadabileceğiniz fırsatlar yaratır.”

TRABZON MİSAFİRPERVERLİĞİ…

Genel Müdür Beyaz, Mercure Hotel’de Trabzon misafirperverliğini de ön plana çıkardıklarını kaydederek, “Karadeniz’in eşsiz manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirebilecek, günün yorgunluğunu atacak, vücudu zinde tutacak , ‘Panoramik Roof Fitness Center’  her türlü kişisel konforu sağlıyor. Ayrıca yüksek standart ve kalite ile Mercure Trabzon misafirperverliği ile ağırlarken, tüm hijyen standartları gözetilip tasarlandı.  Sauna ve havuz – jakuzi ile değerli misafirlerimizi birlikte gülmeye ve dünyaya yepyeni bir pencereden bakmaya davet ediyoruz.

ÜNLÜ MARKALARIN MAĞAZALARIDA…

Mercure Hotel Trabzon, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış 1200 metre kare çok amaçlı, her türlü organizasyonlar için fuaye alanı ile toplantı, kongre, etkinlik ve organizasyonlar için kusursuz mekan alternatifleri sunmaktadır.  Ayrıca memnuniyet odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda misafirlerine 24 saat açık business center ve 180 araca kadar ücretsiz kapalı garaj hizmetleri de vermektedir. Tüm bunların yanı sıra Mercure Trabzon alışveriş yapabileceğiniz ünlü markaların mağazalarını da bünyesinde barındırmaktadır” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap