SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Maçka’da halka sordular: Kimi başkan görmek istersiniz? 6 isim öne çıktı!

Maçka’da halka sordular: Kimi başkan görmek istersiniz? 6 isim öne çıktı!

25 Ekim 2023 Çarşamba - 14:59




Yerel seçimler için Maçka’da yapılan ankette mevcut belediye başkanı Koray Koçhan, Hikmet Yıldız, İbrahim Keskin, Oğuz Kara, Osman Aydın ve Musa Turan ilk 6 içerisine yer aldı





SÜRPRİZ İSİMLER

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru geri sayım devam ederken bazı bağımsız firmalar Trabzon’da anket çalışmalarına başladı. Bir anket firmasının Trabzon’un en önemli ilçelerinden biri olan Maçka’da gerçekleştirmiş odluğu ankette sürpriz isimler ortaya çıktı.

YILDIZ BOMBASI

Maçka halkına ‘Kimi belediye başkanı görmek istersiniz’ sorusu yöneltildi. Yaklaşık bin kişiye yöneltilen soruda ilk 6 içerisinde yer alan isimler ortaya çıktı. Ankette AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan iş insanı Hikmet Yıldız’ın adı ilk sıralarda yer aldı

İŞTE O İSİMLER

AK Parti’nin kurucularından olan İbrahim Keskin’in yanı sıra Maçka’nın mevcut belediye başkanı Koray Koçhan’ın da ismi ilk 6 içerisinde yer aldı. Diğer isimler ise şu şekilde sıralandı: Trabzon Kızılay Şube Başkanı Oğuz Kara, Osman Aydın ve CHP’den Musa Turan.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap