SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Maçka’da Başkan Koçhan’a büyük sevgi! Gönülden yaparsan Gönüller kazanırsın

Maçka’da Başkan Koçhan’a büyük sevgi! Gönülden yaparsan Gönüller kazanırsın

14 Aralık 2023 Perşembe - 12:24




Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Koçhan’a ilçede 7’den 70’e vatandaşlardan büyük sevgi seli.





Trabzon’un Maçka ilçesinde Belediye Başkanı Koray Koçhan ilçede yaptığı çalışmalar ile vatandaşlardan büyük takdir topluyor. İlçe Başkanı Turgay Çoban ve yönetimi ile sık sık vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Koçhan, yeni dönemde yapacağı projeleri de paylaşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

2023’DE 53 BİN TON

Son 20 günde asfalt atağı yaptıklarını belirten Başkan Koçhan, “2023 yılında 53 km’lik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra kurduğumuz beton tesisi ile kuru beton çalışması da eş zamanlı olarak gerçekleştiriyoruz. Maçka’da birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni dönemde projelerimiz ile yolda devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARIN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUM

Her zaman vatandaşlar ile bir araya geldiğini belirten Başkan Koçhan, “2010’dan bugüne kadar Maçka’da vatandaşlarımız her zaman taktirini aldık. Yaptığımız çalışmalar ile kazandırdığımız projeler ile sürekli oylarımızı artırdık. Vatandaşlarımız taktirini ve sevgisini kazandık. 2023 seçimlerinde oyumuzu artırarak hizmete devam edeceğiz. Her zaman dediğim gibi gönülden yaparsan gönüller kazanırsın. Biz Milletimizden aldığımız güçle çalışıyoruz. Milletimizden aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: EROL TAŞKIN


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap