SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Maçka Belediyesi kupaya doymuyor!

Maçka Belediyesi kupaya doymuyor!

23 Ağustos 2021 Pazartesi - 11:28




Elit Master Lig Master Cup 2021 şampiyonları Süper Kupa karşılaşmasında Maçka’da bir araya geldi.





Elit Master Lig A Gurubu Türkiye Şampiyonu Maçka Velediyesi Veteranlar takımı ile diğer gurubun Şampiyonu Hendek Belediyesi Veteranlar Takımı süper kupa finalinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma Maçka Belediyesi Veteranlar Takımı 4-0 Hendek Belediyesi Veteranlar Takımını yenerek Süper Kupanın sahibi oldu. Maçka Masterların golleri ise Serdar Özbayrak (3), İbrahim Parlayan (1) attı.

İLÇEYE ARMAĞAN ETTİ

Binlerce Maçkalı taraftarın doldurduğu ilçe stadında Maçka Belediyesi Veteranlar Takımı oynadığı oyun taraftarlardan büyük alkış aldı. Maçka Belediyesi Veteranlar Takımını Kaptanı Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Henden Belediyesi Veteranlar Takımını misafir etmekten mutluluk duyduk. Çok güzel, dostane bir maç oldu. Elit Master lig ailesine çok teşekkür etti. Bundan sonrada  Süper Kupa finalleri bir gelenek halini alır inşallah. Kupayı bugün kazandığımız için çok memnunun. Elit Master Lig Master Cup 2021 Süper Kupası ilçemize armağan olsun” dedi.

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap