SON DAKİKA



Haber > Trabzon > “Kurtuluş” için sahneye çıktılar

“Kurtuluş” için sahneye çıktılar

23 Eylül 2021 Perşembe - 13:30




İçişleri Bakanlığı’nın ‘’En İyi Narkotik Polisi Annedir’’ kamu spotundan hareket edilerek hazırlanan oyun ile uyuşturucu madde kullanımının zararlarına dikkat çekildi





Trabzon Kültür Sanat ve Turizm Derneği, sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlediği “Kurtuluş” adlı oyun ile Trabzon’da seyirci karşısına çıktı. Projenin Genel Sanat Yönetmeni Mahir Elvan İçişleri Bakanlığının ‘’En İyi Narkotik Polisi Annedir’’ kamu spotundan hareket ederek yazdığı oyun Haluk Ongan Sahnesi ve Erol Günaydın sahnesinde sergilendi. Serkan Yanar’ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda Ahmet Bozavlı, İnanç Keteci, Ayçanur Çelik, Beyza Şahin, Efecan Baştürk, Tamay Adanur, Ümit Şahin, Betül Furuncu, Murat Kahraman, Tude Alaca, Nuray Yeşilaraz, Dilek Gevrek, Beril Aktürk, Bahar Dili, Emrah Can Aydın ve Murat Aşar rol aldı.

FARKINDALIK ADINA

Proje koordinatörü Emrah Can Aydın iki ay süren projede tiyatronun dışında çeşitli atölyeler, söyleşiler ve dinletiler gerçekleştirdiklerini kaydederek “Uyuşturucu madde kullanımının zararlarına dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak adına sanatın iyileştirici gücüyle gençlerimizi ve ailelerimizi bilinçlendirmek için böyle bir çalışmaya imza attık. Böyle anlamlı bir projede yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap