SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ, ‘Yılın Üniversitesi’ ödülüne layık görüldü

KTÜ, ‘Yılın Üniversitesi’ ödülüne layık görüldü

26 Kasım 2023 Pazar - 10:35




Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Karadeniz Haberci Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın En’leri Töreni’nde Karadeniz Bölgesi’nde ‘Yılın Üniversitesi’ ödülüne layık görüldü.





Düzenlenen törende ödülü Karadeniz Haberci Dergisi İmtiyaz sahibi Figen Çakmak’ın elinden alan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ’nün 253 bini aşkın mezunu ile şehrin ve bölgenin markası olduğuna dikkat çekerek, “Üniversitemiz yalnızca eğitim veren bir yükseköğretim kurumu değil; geçmişten gelen birikimi yeniliklerle harmanlayan birçok bilimsel alanda öncü olan, ulusal ve uluslararası arenada adından sıkça söz ettiren ve her zaman kendini yenileyen köklü bir üniversitedir. Şehrimizin ve bölgemizin markası olan Üniversitemizi geliştirmeye, dönüştürmeye ve öğrencilerimize kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz. Nitelikli akademik ve idari kadromuz ile şehrimizi eğitim alanında öne çıkarmaktan ve bu yönde mesai harcamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ’yü bu ödüle layık gören Karadeniz Haberci Dergisi İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak ve ekibine teşekkür etti. Bölge illerinden protokol üyeleri, kamu kurumu temsilcileri ve iş insanlarının katıldığı tören, ödül takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap