SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ HANTALLIĞINI ATACAKTIR!

KTÜ HANTALLIĞINI ATACAKTIR!

19 Mayıs 2018 Cumartesi - 01:05




Milletvekili Salih Cora KTÜ’nün bir bölümünün Trabzon Üniversitesi olarak hizmete girecek olmasını eleştirenlere ‘tabela üniversitesi olmayacaktır’ de





Meryem AKGÜN

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, vekillikte geçirdiği 2,5 yılını Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirdi. Trabzon’a yapılan yatırımlardan ve hedeflenen projelerden söz eden Salih Cora, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin bir bölümünün Trabzon Üniversitesi olarak hizmete girecek olmasını eleştirenlere tepki gösterdi. Vekil Cora, “Trabzon Üniversitesine tabela üniversitesi demek, yanlıştır. Bu şekilde KTÜ’de üzerindeki hantallığı atacaktır” dedi.

PEKŞEN’E CEVAP

Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Kızılay ile ilgili adının yolsuzluk iddialarına karışmasına yönelik, “Yaptığımız araştırmada belgeli, delilli ispat ediyoruz. Kızılay Teftiş Raporu buradadır. Zimmetin belgesi, toplam 392 bin TL’lik para bu raporda yer almaktadır. Zaman aşımı süresi dolmadan hem Savcılığın hem Kızılay’ın harekete geçmesini beklemekteyiz. Artık mızrak çuvala sığmıyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap