SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kiralık çile!

Kiralık çile!

17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:19




Hırsız ilk mahkemede, araç ise son mahkemede serbest kaldı





Kemal Bektaş

Trabzon’dan kiraladıkları araç ile hırsızlık yapan iki kişi ilk mahkemede serbest kaldı. Kiraladıkları araç ise üç yıl sonra soruşturma bitince polis tarafından sahibine teslim edildi.

10 GÜNLÜĞÜNE VERDİ

■ Trabzon’dan çeşitli illere hırsızlık yapmak için gitmek isteyen iki kişi oto kiralama firmasına giderek araç kiralamak istiyor. Oto Kiralama firması sahibi Emrah Urcu da, gelen şahısların kimlik bilgilerini emniyetin yüklediği sisteme girerek şahıslar hakkında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadığı için aracını sözleşme yaparak 10 günlüğüne teslim ediyor.

EVRAKLARI GETİRDİ


■ Aracı alan ve Trabzon dışına çıkan iki kafadar bu kez İstanbul’da hırsızlık suçuna karışıyor. Araçla birlikte gözaltına alınan iki şahıs mahkemeye sevk edilerek tutuklanıyor. Bu kez polis ekipleri araç sahibi olan Emrah Urcu’yu arayarak durumu bildiriyor. Urcu, iş yerinde ki evrakları alarak İstanbul’da ki polis karakoluna gidiyor ve aracın kiralık olduğunu bildiriyor.

ZARARI KİM KARŞILAYACAK?

■ Tüm işlemlerin sonucunda aracını almak isteyen Urcu bu kez aldığı cevap karşısında büyük şok yaşıyor. Mahkeme ilk duruşmada hırsızları serbest bırakırken aracı ise soruşturma bitene kadar emniyette kalmasına hükmetti. Tam üç yıl sonra aracına kavuşan Urcu, “Zararım 25 bin lira civarında, çünkü aracı 3 yıl çalıştıramadım ve zararına satmak zorunda kaldım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap