SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kadıoğlu, Çaykara’ya Yatırım İstedi

Kadıoğlu, Çaykara’ya Yatırım İstedi

18 Mart 2024 Pazartesi - 17:00




Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu, sürekli göç veren Çaykara’ya yatırım yapılması için İstanbul’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.





Mehmet Nuri Kadıoğlu, sürekli göç veren Çaykara’ya yatırım yapılması için İstanbul’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a giden Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu, ilk olarak Pendik'te bulunan Uzungöl Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yetkilileriyle Uzungöl için yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunan Kadıoğlu, daha sonra Fatih'te bulunan Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.

Vakıf başkanı Ahmet Turan ÖKSÜZOĞLU ve yönetimi ile bir araya gelen Kadıoğlu, Çaykaranın sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Çaykara’nın gelişip kalkınması için yapılması gerekenleri dile getiren Kadıoğlu, ilgileri için vakıf başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu, İstanbul temaslarının ikinci gününde İstanbul Sarıyer'de bulunan Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir’i, başkanı  olduğu Karadeniz Vakfı binasında ziyaret etti. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Kadıoğlu, Çaykara'ya yatırım konusunda Yusuf Cevahir’den destek istedi. Çaykara'nın sürekli göç verdiğine dikkat çeken Kadıoğlu, göçün önlenmesi için ortak bir irade sergilenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Çaykaralı Milletvekili Mehmet Atmaca ve iş insanı Mustafa Yazıcı’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kadıoğlu, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Çaykara’da istihdam sağlayacak üretime dönük yatırımlara ağırlık vereceklerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap